Geçen haftaki antrenman boykotu sonrası 5 futbolcusu kadro dışı kalan, diğer oyuncularla da arası gerildiği için ayrılığın eşiğinden dönen Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Tokatspor karşılaşması bizim kilit maçımızdı. Ya üst gruba tutanacak ya da alt sıraya düşecektik. Takım iyi bir reaksiyon gösterdi. Defansın arkasına attığımız toplarla tehlike yaratıp iyi bir kadrosu olmasına rağmen zor durumdaki rakibi rahat yendik" diye konuştu.

Kolay günler geçirmediklerini söyleyen Soner Tolungüç, taraftarın Tokatspor maçında kendisine verdiği desteğe teşekkür ederek, "Taraftar kişilere değil, formayı doğru taşıyanlara destek verir. Hem futbolcularım hem de ben, heir zaman olduğu gibi Tokatspor maçında da arkamızda hissettik. Artık takım, taraftar, yönetim, camia olarak hep birlikte kenetlenerek mücadeleyi sürdürmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Pazar günü Niğde Belediyespor'a konuk olacak yeşil kırmızılılarda kadro dışı kalan Ali Say, Ali Kemal, Battal, İbrahim, Behram ile cezalı Mustafa Aşan ve Zeki dışındaki 19 futbolcu kafileye dahil edildi. Son maçta oynatılmayan Onur da kadroda yer aldı.

Editör: Haber Merkezi