İZ GAZETE - Göztepe, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ndeki ilk mücadelesine Beşiktaş karşısında çıktı. Bu tarihi maça Göztepeli taraftarlar akın etti. Sarı kırmızılı bir taraftarın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ise olay oldu. Göztepe atkısı ile çekilmiş fotoğrafının üzerine, "Çocukluk aşkımsın, ilk kavgamsın" diye yazıp sosyal medya hesabından paylaşan Güngör Çelebi'ye, eşinden yanıt gecikmedi. Müjde Çelebi, eşine, "Akşam yemeklerini de, çocukluk aşkın, ilk kavgan Göztepe ile yersin" sözleriyle yanıt verdi. 

'ACİL SIĞINMA TALEP EDİYORUM'

Eşinin sözlerinin ardından, Twitter hesabından Göztepe Kulübü'ne çağrıda bulunan Güngör Çelebi, "Önce ve sonra... Göztepe'den acil sığınma talep ediyorum" dedi. 

YANIT GECİKMEDİ

Sarı kırmızılı kulüpten taraftarına yanıt kısa bir süre sonra geldi. Kulüp hesabından yapılan paylaşımda, "Tesis mutfağımız sana her zaman açık ama eşinin yemekleri gibi olmaz tabii ki Güngör" ifadelerine yer verildi. Sosyal medya üzerinden yaşanan bu diyalog binlerce Göztepe taraftarı ve spor sever tarafından ilgi ile karşılandı. 

Editör: Haber Merkezi