Şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe, son maçında Ümraniyespor'u deplasmanda yenerek hedefe giden yolda bir engeli daha aşarken Başkan Mehmet Sepil, "Türkiye'de büyük gösterilen kulüplerden daha önde olacağız" dedi.

Karşılaşmadan sonra İstanbul'da sarı kırmızılı renklere gönül verenlerle bir araya gelen Başkan Sepil, şunları söyledi: "Başkanlık koltuğuna otururken tek hayalim Göztepe'yi zirveye taşımaktı. Kulüp olarak şu anda bir silkiniş içindeyiz. Doğru düşünmeli, ayakları yere basan planlar yapmalı ve kurumsallaşarak bu yolda devam etmeliyiz. Yakın zamanda futbolda büyük diye gösterilen kulüplerden daha iyi, daha önde olacağız. Ben bu inançla geldim ve bunu başaracağım."

Göztepe'nin sadece futbol takımı değil, gerçek bir spor kulübü olduğunun altını çizen Başkan Sepil, şöyle devam etti: "Eskiden olduğu gibi bugün de armayı başarıyla temsil eden yelken, hentbol, eskrim gibi amatör şubelerimiz var. Bunlar camianın içinden çıkmış, kendi hikayeleri olan şubelerimiz. Hentbol önümüzdeki yıllarda daha iyi olacak. Önümüzdeki yıllarda salon sporlarıyla ilgili bir şube daha açma alışmalarımız var."

Borcu bulunmayan ender kulüplerden biri olduklarını da ifade eden Başkan Sepil, "Bugün 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor, amatör branşlarda başarıdan başarıya koşuyor, sporcu yetiştiriyoruz. Sadece futbolda 14 spor okulumuz var. Tesislerimizi genişletiyor ve 200'den fazla çalışanımızla geleceğin Göztepe'sini inşa ediyoruz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçen hafta İzmir ziyareti sırasında sunumunu yaptıkları yeni statla ilgili olarak taraftarlara bilgi de veren Başkan Mehmet Sepil, bu konuda şunları söyledi: "Ben önceleri Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye stat yapılmasına karşıydım. Ancak tesisleri gezerken altyapıdaki çocuklarımızı gördüğümde, onların buradan ayrılmalarına gönlüm razı olamadı. Daha sonra ilk proje bir şekilde engellendiğinde, proaktif davrandım ve yeni projeyi bizzat ben çizdirdim. Bu süreçte tüm dünyadaki statları inceledim ve en iyi stat mimarları ile görüşmeler yaptım. Bu süreçte tam bir stat uzmanı oldum. Çizim ve proje kısmını biz hallettiğimiz için ciddi bir zaman kazanıyoruz. Bu yıl sonuna kadar ihalenin tamamlanmasını ve 2018-19 sezonunun başına stadı yetiştirmeyi planlıyoruz. Stadımıza yine büyük kaptanımız Gürsel Aksel'in ismini vereceğiz."

 

Editör: Haber Merkezi