TFF 1'inci Lig'deki son sınavında en yakın rakibi Boluspor'u mağlup ederek milli maçlar nedeniyle verilen 1 haftalık araya 21 puanla ikinci sırada giren Göztepe'de yüzler gülerken, Başkan Mehmet Sepil hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. 

Son 7 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlikle geçerek müthiş bir istatistik yakalayan takımın önemli bir çıkış yaptığını kaydeden Sepil, "Oyuncularımız ve teknik ekibimiz İzmir’in Süper Lig özlemini sona erdirmek adına çok çalışıyor ve sahada Göztepe’ye yakışan mücadeleyi ortaya koyuyorlar" açıklamasını yaptı.

Başkan Sepil, "Taraftarlarımız Bornova Stadı'nda yarattığı harika atmosfer ve pozitif destekle takımımız için önemli bir itici kuvvet oluyor. Sahada mücadele eden futbolcularımız, takımlarını ve teknik ekibi en küçük taşkınlığa izin vermeden destekleyen taraftarımız ve bu güzel atmosferin oluşmasını sağlayan Bornova Stadı ile birlikte hedefimize emin adımlarla yürüyoruz" diye konuştu. 

Milli aradan sonra Bandırmaspor'u konuk edecek Göztepe'de antrenmanlar perşembe günü başlayacak. Göztepe'de Göktuğ, Ümit Milli, Segbefia ise Togo Milli Takımı kadrosunda bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi