İmza töreninde örnek bir futbolcu olacağı konusunda 'forma ve top üzerine' yemin eden tecrübeli oyuncunun, kulüpteki, 'Sakal yasağı'nı göz önüne alarak imza atmadan tıraş olduğu belirtildi. Tören öncesi çıktığı ilk antrenmanda uzamış sakallarıyla dikkat çeken Ahmet'i diğer futbolcuların, "Başkanımız bu konuda hassas" diye uyardığı, deneyimli oyuncunun da uzun sakalarını kestirip, 'kirli sakala' çevirdiği belirtildi.

Bir süre önce kulüpte sakal bırakmayı yasaklayan Başkan Seyit Mehmet Özkan, "Tüm teknik kadrolarımız ve A takımımıza katılan evlatlarımız dahil, öz kaynağımızdan olan her sporcu maçlara tıraş olmuş şekilde çıkacaktır. Hafta arası sakal serbesttir. Transferle direkt olarak A takımımıza gelen profesyonel futbolcularımız ise kirli sakal bırakabilirler. Ancak, maç günleri sakal etraflarını toplamalarını istiyorum. Hele o uzun bırakılmış sakalları hiç istemiyorum" diye açıklama yaptı.

AVRUPA KULÜPLERİ TAKİPTE
Avrupa'nın dev kulüplerinin oyuncu izleme birim sorumluları, Altınordu'nun tesislerini inceleyip, antrenman ve hazırlık maçlarını mercek altına aldı. İngiltere'den Liverpool, Manchester City, Stoke City, Norwich City ve Brighton FC, İtalya'dan Juventus  Turin, Almanya'dan Bayern Münih, Werder Bremen, TSG Hoffenheim ve RB Leipzig, Hollanda'dan PSV Eindhoven ile Avusturya'dan RB Salzburg'un scout sorumluları kırmızı lacivertli kulübü ziyaret etti. Selçuk-Efes ve Torbalı'daki tesislerde antrenman sahalarını, yemekhane, dinlenme ve hobi alanlarını inceleyen, kulübün organizasyon yapısıyla ilgili bilgiler alan Avrupa'nın futbolcu avcıları, "Altınordu’nun ismini katıldıkları ve düzenledikleri turnuvalar sayesinde biliyorduk. Kulübü yerinde incelememiz çok faydalı oldu. Altınordu'dan Avrupa’ya çok rahat futbolcu transfer edilebilir" ifadelerine yer verdi.

 

 

Editör: Haber Merkezi