İlki 2004 yılında gerçekleştirilen All-Star maçında 2007'de o dönem Pınar Karşıyaka formasını giyen Marcus Slaughter, 2008'de yeşil kırmızılı takımdan Quentin Hosley, 2011'de ise yine Pınar Karşıyaka'dan Birkan Batuk, en değerli oyuncu seçilmişti. Geçen yıl All-Star'da smaç şampiyonu olan Gabriel, bu yıl smaç yarışmasının finalinde Anadolu Efesli Furkan Korkmaz'a geçilse de yıldızların maçına damga vurdu.

Gabriel, formasını giydiği Asya Karması'nın 156-136 kazandığı All-Star maçında 34 sayı ve 12 ribaundla en skorer isim oldu. Gabriel, MVP ödülünü Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu'nun elinden aldı. All-Star kadrosundaki Pınar Karşıyakalı Kenan Sipahi de maçta 9 sayı, 7 ribaund, 4 asistle oynadı.

Öte yandan Eurocup'taki kritik Dolomiti Energia Trento deplasmanı için yarın İtalya'ya gidecek Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi Lazeric Jones, İzmir'e gelip takıma katıldı. Pınar Karşıyaka, yeni guardını Avrupa'da oynatmak için ABD'den gelecek belgeleri yarına yetiştirmeye çalışıyor. 

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

 

Editör: Haber Merkezi