Okan Buruk, geçen sezon Sivasspor'da görev yaparken yönetimden devre arasında Jahovic'in alınmasını istedi. Makedon futbolcunun kulübü Samara, 1 milyon Euro bonservis talep edince görüşmeler tıkandı.

Sivasspor yönetimi, Buruk'un ısrarı üzerine Jahovic'i bu kez kiralık olarak kadroya katmak istese de transfer gerçekleşmedi. Jahovic, Sivasspor'un kendisiyle ilgilendiği haberlerini sosyal medyada instagram hesabından paylaşıp, "Türk kulübü Sivasspor beni istiyor ama Samara'da kalacağım" notunu düştü.

Süper Ligi'nde düşme hattında kalan Sivasspor'daki görevinden bir süre sonra ayrılıp bu sezon başında Göztepe'yle 2 yıllık sözleşme imzalayan genç teknik adam, çok istediği golcü Jahovic'e yeni takımında transferin son gününde de olsa kavuştu. Lige verilen milli maç arasında 3 gün izin yapan sarı kırmızılılar, antrenmanlara dün yeniden başladı. Jahovic de takımla ilk çalışmaya çıktı.

Sezon başında kulüp bulması istenip takım bulamayınca transferin son gününde affedilen Leroy George da antrenmana katıldı.

Başkan Mehmet Sepil ve CEO Kerem Ertan'ın da izlediği çalışma sonrası futbolculardan Soner'in 23'üncü doğum günü saha içinde kesilen pastayla kutlandı.

Editör: Haber Merkezi