DUYGU KAYA/ İZ GAZETE- TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, son olarak Bostancıspor forması giyen Mehmet Alper Özdemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Özdemir, transfer sürecini İz Gazete’ye anlattı.


“Futbol hayatıma 7 yaşındayken Galatasaray Futbol Okulu'nda başlamıştım” açıklamasında bulunan Özdemir, “Onun ardından Ümraniyespor altyapısında 2 sezon maçlara çıktım. Onun ardından Ümraniye Yamanspor Kulübü ve Bostancıspor gibi ekiplerin formasını giydim. Geçen sezon pandemiden dolayı çok maça çıkamadık ama sezon başında Menemenepsor ile bir hazırlık maçımız olmuştu. O maçta iki gol attım. Menemenspor Kulübü Başkanı Tahir Şahin'in beni beğendiğini ve takibe aldığını öğrendim. Son olarak Bostancıspor'da maçlara çıktıktan sonra Cenk hocam sezon başında 'Seni takıma katmak istiyoruz' diyerek bir görüşme gerçekleştirdi. Transfer sürecim de böyle gerçekleşti” dedi.

‘HEDEFİMİZ TFF 1. LİG’DE KALMAK’
Menemenspor'u başarılı bulduğunu ifade eden Mehmet Alper Özdemir, 'Şu an orta sıralardayız ama iyi gidiyoruz diyebilirim. Sezon boyunca tek hedefimiz ligte kalmak. Zaman geçtikçe daha da yukarı sıralara çıkacağımızı umuyorum" dedi.


‘GENÇLERE ŞANS VERMEYE BAŞLADI’
Futbolda gençlere verilen fırsatları değerlendiren Özdemir, "Bizim takımın kadro yaş ortalaması 23 civarında ve oldukça genç bir takımız. Bence Türk futbolunda da gençlere şans vermeye başladı. Son yıllarda Süper Lig ve TFF 1.Lig'de gençlere verilen fırsatları olumlu buluyorum" dedi

Editör: Haber Merkezi