Aliağa FK, Yeşilyurt sahasında oynanan mücadeleye; Yiğit Gülay, Barış Bozal, Aykut Geçmen, Oğuzhan Uslu, Çağrı Gürbüz, Hüseyin Adıgüzel, Necdet Özkan, Adnan Malat, Berkcan Ertene, Tolga Divrik ve Oğuzhan Bozkurt 11’i ile çıktı.

İzmir Belediye Spor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 44’e çıkartan Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Liginin 2.devresinde 6.galibiyetini aldı. Kendi sahasında mağlup olan İzmir Belediye Spor ise 18 puanda kaldı.

ŞENTÜRK: OYUNUN TÜM KONTROLÜ BİZİM ELİMİZDEYDİ

Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi olduklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Oyunun tüm kontrolü bizim elimizdeydi. İlk yarıda Berkcan’ın ayağından bulduğumuz gol ile öne geçtik. 1-0’dan sonra yine birçok gol pozisyonuna girdik fakat değerlendiremedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik soyunma odasına 3 hatta 4 farkla önde gidebilirdik. İkinci yarıya da iyi başlamamıza rağmen duran toptan yediğimiz bir gol maça eşitliği getirdi. Yediğimiz golden sonra rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladık. Maçın bitimine 5 dakika kala Hüseyin’in ayağından bulduğumuz gol ile skoru 2-1’e taşıdık. Ceyhan Altınyıldız’ın maç kaybettiği bir haftada 3 puan aldık. Maç fazlasıyla da olsa en yakın takipçimizle puan farkını 4’e çıkardık. 11 Şubat Perşembe günü kendi sahamızda Ceyhan Altınyıldız’ı konuk edeceğiz. Bu maç bizim için şampiyonluk yolunda çok önemli bir sınav olacak. Vakit kaybetmeden Ceyhan Altınyıldız karşılaşması hazırlıklarına başlayacağız” dedi

Editör: Haber Merkezi