İzmir genelinde düzenlenen okullararası voleybol şampiyonasında küçük erkekler kategorisinde ikincilik kupasını kazanan Gültepe Ortaokulu voleybol takımı oyuncuları Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Tuncay Demirel, Beden Eğitimi Öğretmenleri Mete Taş ve Sevcan Örkün'ün de eşlik ettiği ziyarette öğrenciler, şampiyona boyunca kendilerine otobüs tahsis ederek ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan Konak Belediyesi'ne ve teşekkürlerini sundu.

Okul Müdürü Tuncay Demirel, kısıtlı olanaklara rağmen birçok zorlu rakibi geride bırakarak finale çıkan öğrencilerinin elde ettiği bu başarıda Konak Belediyesi'nin desteklerinin büyük payı olduğunu belirterek, Başkan Pekdaş'a katkılarından ötürü şükranlarını sundu. Demirel, “Maçlara gidip gelişler sırasında otobüse ihtiyacımız oluyordu. Konak Belediyesi olarak bizler ne zaman arasak otobüs tahsis ettiniz. Yaklaşık 20-25 kez sizden otobüs istedik ve sizler hiç hayır demediniz. Bu bizim için büyük bir destekti. Her zaman yanımızda olduğunuz için size şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca okulumuzda gerçekleştirdiğiniz bakım, onarım ve tadilatlar için de teşekkür ederiz" diye konuştu.

SPOR SALONU MÜJDESİ
Öğrencileri ve öğretmenlerini başarılarından ötürü tek tek kutlayan Başkan Pekdaş da, “Sizlere bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Eksiklerinizi gidermeye çalışacağız. Bu yıl ikinciliği elde ettiniz umarım gelecek yıl şampiyon olursunuz" dedi. Başkan Pekdaş, öğrencilere Gültepe'de yakın zamanda inşaatına başlayacakları Gültepe Spor Kompleksi hakkında bilgi de verdi. Öğrencilere spor kompleksinin hizmete girdiğinde antrenmanlarını burada yapabilecekleri müjdesini veren Pekdaş, tesisin en geç gelecek yılın sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

YETENEK FABRİKASI
Ziyarette okuldaki voleybol çalışmaları hakkında bilgi veren Beden Eğitimi Öğretmeni Mete Taş ise, okulda toplam 130 öğrencinin voleybol oynadığını, bu öğrenciler arasından 11'inin Milli Takım altyapılarında yer alma başarısı gösterdiğini söyledi. Geçen yıl okul takımında yer alan bir kız öğrencinin voleybolda göstermiş olduğu başarıdan ötürü İzmir'deki bir kolejden tam burslu eğitim olanağı kazandığını belirten Taş, “Kısıtlı imkanlarımıza karşın öğrencilerimiz voleybolda çok başarılı. Birkaç yıl sonra milli takımda pek çok sporcumuz yer alacak. Onların başarılarını görmek bizler için gurur kaynağıö dedi. Taş, Mayıs ayında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılacaklarını da belirtti. Ziyaret sonunda Pekdaş voleybol takımının talep ettiği eşofman, forma, top gibi malzeme yardımı ile okul bahçesinin voleybol oynamaya uygun hale getirilmesi işlerini ivedilikle yapacaklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi