Pazar günü zirve yarışındaki rakiplerinden Trabzon İdmanocağı ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı ligin son maçından sonra ev sahibi kulüp yönetiminin, "Olay çıkar" diye kupasını alamayan mavi beyazlı ekip için bugün Atillaspor Tesisleri'nde tören düzenlendi. Tek tek sahaya davet edilen futbolculara ve teknik ekibe madalyalarını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş takarken, şampiyonluk kupasını ise TFF Amatör Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez verdi. 

Meşale ve konfeti şovu eşliğinde kupayı kaldıran futbolcular "Şampiyon Konak" tezahüratlarıyla ortalığı inletirken TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da kutlama mesajı gönderdi.

Kupayı İzmir'e armağan ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Zeki Günen, "Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Sema Pekdaş, şampiyon ekiple gurur duyduğunu ifade ederek, sporcuların daima destekçisi olacaklarını vurguladı. Ali Düşmez ise TFF'nin amatör kulüplerin gelişimi için önemli projeleri hayata geçireceğini belirtti.  

 
Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)
Editör: Haber Merkezi