Kampnya kapsamında ilk olarak Sakıpağa Dönerevi Karşıyaka Şubesi, yarınki (Salı) tüm hasılatını kulübe bağışlayacak. Karşıyaka Belediyesi ise 9 Kasım Perşembe günü, Kent Balık Restoran’ın o günkü tüm gelirini bağışlayarak kampanyaya katılacak. Toplanacak olan para, Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu kontrolünde açılacak hesapta toplanacak ve kulübe aktarılacak. Yapılacak olan tanıtım ve duyurular ile Karşıyaka’daki tüm sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın da kampanyaya katılım göstermesi hedeflenecek.

“KAMPANYAYA DESTEK VERİN” ÇAĞRISI

Projenin hayata geçebilmesi için Karşıyaka Spor Kulübü Varlık Kurulu Üyeleri Tayfun Yelkenbiçer, Şeracettin Sakıpağa, Mithat Salepçioğlu ile Sanayici Sebahattin Sakıpağa, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve 1912 Derneği Başkanı Ekber Göçer, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Toplantıda, Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek vermek isteyen tüm esnafın, kişi ve kurumların kampanyaya katılması çağrısında bulunuldu.

“ELEŞTİRİ DEĞİL, DESTEK ZAMANI”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “105 yıllık çınarımız son dönemde sıkıntılı BİR süreç yaşıyor. Karşıyakalılar olarak kulübümüzün zor anında bir araya gelip destek olmaya çalışıyoruz. Karşıyaka taraftar gruplarının kendi aralarında oluşturmuş olduğu kampanya çok takdir edilecek bir başlangıç. Eğer Karşıyakamızı seviyorsak ve daha iyi noktalara gelmesini istiyorsak birbirimizi eleştirerek değil, destek olarak bu sorunun üstesinden gelmeliyiz. Mali disiplinin sağlanamadığı hiçbir kurum başarıya ulaşamaz. Yanlış transferlerin borçlarını ödemek bize kaldı. Artık herkes elini taşın altına koymalı. Karşıyaka’daki esnaflar, gelirlerinin bir bölümünü Karşıyaka Spor Kulübü’ne destek olarak vermelidir. Beraber yol yürüyerek bu sorununun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Biz de Karşıyaka Belediyesi olarak Kent Balık Restoran’ın Perşembe günkü hasılatını kulübümüze bağışlayacağız” dedi.

KAMPANYA YARIN BAŞLIYOR!

Şeracettin Sakıpağa ise “Karşıyakamızın bu sıkıntılı günlerinde başlayan kampanyayı etkin hale getirmek adına Çarşı’daki Dönerevi’nde yarınki hasılatın tamamının KSK’ye Can Suyu Kampanyası’na ayıracağız. Diğer esnaf arkadaşlarımız ve ulusal ve uluslar arası mağazaları olan arkadaşlarımızı da bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Amacımız hepimizin çok sevdiği Karşıyaka’yı bu sıkıntılı günlerden daha iyi günlere taşımaktır. Başkanımızın bu konuda gösterdiği yakın ilgi bize cesaret verdi. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah iyi günler yakında gelecektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi