2'nci Lig Kırmızı Grup'ta altyapı patentli gençlerinin ağırlıkta olduğu bir kadroyla zirve mücadelesi veren Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda lider Gümüşhanespor'la oynanacak kritik maç öncesi boykot kriziyle sarsıldı.

Yeşil kırmızılı futbolcular, Kırklarelispor ve Kastamonuspor maçlarının toplam 3500'er TL olan galibiyet primlerini henüz alamadıklarını, genç oyuncuların da peşinatlarının ödenmediğini öne sürerek bugünkü antrenmana çıkmadı. Futbolcuların geçen hafta verilen ödeme sözünün tutulmaması, son 5 dakikada attıkları 2 golle 1 puan aldıkları İnegölspor maçından sonra hiçbir yöneticinin antrenmanlara gelmemesi üzerine eylem kararı aldığı öğrenildi.

Son olarak çarşamba gününe kadar ödeme sözü alan ve dün akşama kadar para bekleyen yeşil kırmızılılar, yöneticilere ulaşamayınca ortak tavır takınarak Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde sabah saat 10.30'da yapılması gereken antrenmana katılmadı. Her fırsatta takımda yaşanan mali sıkıntıyı dile getirip camiadan destek isteyen, özellikle gençlerin peşinatlarını alamamasından yakınan teknik direktör Soner Tolungüç de futbolcularını ikna edemedi. Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Gümüşhane müsabakasına son antrenmanı yapmadan gidecek. Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, geçen hafta yurtdışına gittiği için primlerin sarkacağı bildirilmişti.

Editör: Haber Merkezi