Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta, Karşıyaka'nın, Sarıyer'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında gerginlik yaşayan orta saha oyuncusu Okan Şahingöz ile savunmacı Abdülhamit Yıldız'ın ev arkadaşı olduğu belirtildi.

Müsabakanın 83'üncü dakikasında müsait bir pozisyonu gole çeviremeyen Okan'a el, kol hareketleriyle tepki gösteren Abdülhamit, takım arkadaşından aynı tepkiyi gördü.

Karşılaşmanın sona ermesinden sonra birbirlerine sarılıp galibiyeti kutlayan gurbetçi oyuncuların arasındaki buzlar eridi.

Hollanda'da yetişen iki futbolcunun maçın heyecanıyla gerginlik yaşadığını dile getiren Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Bu olay bir açıdan da sevindirici. Çünkü birbirlerini teşvik ediyorlar. Ama oyun alanında aşırıya kaçmaları doğru değildi. Soyunma odasında birbirlerinden özür dilediler. Aynı evde yaşıyorlar. Aralarında sorun yok" diye konuştu.

Abdülhamit ve Okan'ın iyi birer arkadaş olduğunu dile getiren Sportif Direktör Atilla Güneş de "Büyütülecek olay değil. Yaptıkları hatanın farkındalar. Onları uyarma gereği bile duymadık" dedi.

Öte yandan Eyüpspor deplasmanı öncesi cezalı duruma düşen santrfor Can Erdem'in adalesinde yırtık şüphesi olduğu belirtildi.

Editör: Haber Merkezi