Transfer yasağı kaldırılamadığı için sezona 17 genç ve geçen sezonki kadrodan sözleşme yenilenen 7 tecrübeli futbolcuyla hazırlanan Karşıyaka, hazırlıkları kapsamında karşılaştığı U19 takımını 5-0 mağlup etti.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki mücadeleye Erhan- Tugay, Cenk, Metin, Onur, Arif, Harun, Ali Say, Okan, Ali Kemal, Battal ilk 11'iyle çıkan yeşil kırmızılıları Başkan Mutlu Altuğ ve yöneticiler de Teknik Direktör Soner Tolungüç'le birlikte izledi.

Karşıyaka, sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarında Konya Anadolu Selçukspor'a 1-0, Bergama Belediyespor'a 2-1, Muğlaspor'a 1-0 yenilerek Çine Madranspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Ligin ilk karşılaşması olan Bugsaşspor mücadelesi için cuma günü Ankara'ya gidecek yeşil kırmızılılarda kadrodaki tecrübeli 7 isimden Mustafa Aşan, Zeki ve kaleci Behram hazır durumda.

Üst adalesinde gerilme bulunan Zeki'nin maça yetişeceği öğrenildi. Takıma geç katılan İbrahim, Mahmut, Can ve Abdülhamit ise henüz hazır değil. Can'ın 18 kişilik kadroya alınıp yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi