Kırklareli Atatürk Stadı'nda Ali Zağlı'nın yöneteceği maç saat 15.00'te başlayacak. Yeşil-kırmızılılarda Aydın randevusunun bitiminde hakeme saldırıda bulundukları gerekçesiyle 8'er maç ceza alan Mustafa Aşan ve Zeki'nin yanı sıra kırmızı kart cezalı Okan forma giyemeyecek.

Kaf-Kaf'ta adalesinde ödem bulunan Abdülhamit'in de oynaması beklenmiyor. Aydın yenilgisiyle Play-Off hattının da dışına çıkan İzmir temsilcisi haftaya 10 puanla 6'ncı sırada başladı. Ev sahibi Kırklareli'nin de 10 puanı bulunuyor. Eksik ve moralsiz olduklarına dikkat çeken Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Bizim ligdeki hedefimiz ne olursa olsun ayakta kalmak. Kırklareli'nde alınacak galibiyet bize büyük moral kazandırır" diye konuştu.

PFDK'dan ret

PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu, Karşıyaka'nın Aydınspor 1923 maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Okan'ın cezasının iptal edilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti. Bu karar sonrası Kaf-Kaf'ın kural hatası iddiasıyla maçın tekrar edilmesi yönündeki umutları da azaldı. Aydın maçında Hakem Celal Bayraklı, 57. dakikada Karşıyakalı 6 sırt numaralı Arif'in yaptığı faul sonrası sarı kartı 66 numaralı Okan'a yazmış, ardından bu oyuncuyu 68. dakikada ikinci sarı karttan oyundan atmıştı. Karşıyaka, hakemin kural hatası yaptığı gerekçesiyle cezanın iptalini istemişti.

Tolungüç 52 yaşında

KARŞIYAKA'da Teknik Direktör Soner Tolungüç, 52 yaşına girdi. Tecrübeli teknik adamın doğum günü Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde futbolcular, teknik heyet ve çalışanların yaptığı pasta sürpriziyle kutlandı. Tolungüç, oyuncularından doğum günü hediyesi olarak galibiyet istedi.

Editör: Haber Merkezi