"Bartu 3-3'ten sonra yakaladığı pozisyonu değerlendirse galip gelirdik" diyen Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç, "Kazanmayı çok istiyorduk ama 3-1 geriye düştükten sonra kaybetmemek, pes etmeyip yenilgiyi kabullenmemek sevindirici. Saha içi ve saha dışı etkenlerle uğraşıyoruz. Bu reaksiyon bizi ayakta tutuyor. Çocuklarımız genç, hatalar elbet olur ama skor ne olursa olsun hırsımızı korumak önemli" diye konuştu.

Ligde 17 puanla 3'üncü sıradaki yerini koruyan, ancak bu hafta konuk olacağı lider Gümüşhanespor'un 4 puan gerisinde bulunan Karşıyaka'da rakibin kalelerine yalnız birkaç kez gelip 3 gol bulduğunu belirten Tolungüç, "Savunma dengesini kuramadık. Yan toptan 3 gol yedik. İlk yarı tam 1-1'i bulup baskı kurarken ikinci golü yemek bizi iyice demoralize etti. İkinci yarıda yine gol yememize rağmen yaptığımız değişikliklerle dengeyi bulacağımıza inanıyordum. Dediğim gibi de oldu" ifadesini kullandı.

Tolungüç, son haftalarda kazanan kadrodan ön libero Fatih'i kenara alıp maça ofansif Battal'la başlamalarını iç sahada daha atak oynama isteğine bağladı.

ERHAN'A MORAL VERDİM

Teknik direktör Tolungüç, İnegölsporn maçında kalesinde 3 hatalı gol gören 21 yaşındaki file bekçisi Erhan'a kol kanat gerdi. Erhan'ın genç yaşına rağmen birçok maçta takımı taşıdığını hatırlatan Soner Tolungüç, şöyle konuştu: "Taşı sıksa suyunu çıkaracak bir çocuk. Gollere çok şaşırdım, inanamadım. Psikolojisi biraz olumsuz etkileniyor. Erhan'la konuşup moral verdim. Ona olan güvenimiz tam."

Editör: Haber Merkezi