Karşıyaka Demirköprü Spor Kulübü başkanlığına seçilen SelmaKazanç yaptığı konuşmada kongrede kazanan ya da kaybedenin olmadığını belirterek şunları söyledi. “Kongrede kazanan ya da kaybeden olmadı. Kazanan DemirköprüSpor Kulübü olacaktır.Söylemeliyim ki bugünden itibaren öncelikle kulübümüzüm yönetim kurulu ve oyuncuları ile birlikte Demirköprülü hemşerilerimizin hizmetinde olacağız.

Kulübümüzün gerek spor eğitimleri alanında gerekse amatör liglerde adım adım başarıya taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Yönetim kuruluna, hocalarımıza ve oyuncularımıza çok güveniyorum. Kulübümüzün içinde bulunduğu maddi ve manevi atmosferi bir başkan olarak inceleme imkânı bulupondan sonra bir değerlendirme yapma gereği bile duymadan şimdiden güvenimin tam olduğunu söylüyorum.Önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz birçok proje ve çalışmayıhayata birlik ve beraberlik ruhu ile hayata geçireceğiz.

Bize güç katacak olan öncelikle Karşıyaka ve Demirköprü'lü sporseverlerin, ailelerin yani hemşerilerimizin desteğiyle çok güzel işler başaracağımıza inancım tamdır.”
 


 

Editör: Haber Merkezi