Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak ve Erkan Özdamar'ın yöneteceği maçın bilet fiyatları 15 TL. Yeşil kırmızılılarda cezalı Mustafa Aşan, Zeki ve Battal görev yapamayacak. Abdülhamit ile İbrahim'in durumları maç saati netleşecek. Cezası biten Okan ise kadroda yer alacak.

Ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Karşıyaka, haftaya 15 puanla lider Gümüşhanespor'un 2 puan gerisinde üçüncü sırada başladı. Kastamonuspor'un ise 8 puanı bulunuyor. Karşıyaka'da iki hafta önce oyuncuları mangal partisinde ağırlayan taraftarlar, bu maçtan önce de takıma Bostanlı'da yemek vererek moral aşılamaya çalıştı. Üst üste 2 hafta iç sahada oynayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Soner Tolungüç, "6 puan bizi üst grupta tutar" diye konuştu.

BAYRAKLI'YA GÖREV YOK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2 hafta önce oynanan Karşıyaka-Aydınspor 1923 maçı sonrası yeşil kırmızılıların tepkisine hedef olan Hakem Celal Bayraklı'ya bu hafta da görev vermedi. Karşıyakalıların 9 Ekim'de oynanan karşılaşmada kural hatası yaptığını savunduğu Bayraklı, geçen hafta da düdük çalamamıştı. Bayraklı, Karşıyaka aleyhine 2 penaltı çalıp 3 kırmızı kart çıkardığı maçta Okan'ı yanlış sarı kartla oyundan atmıştı. Futbol Federasyonu, Karşıyaka'nın kural hatası itirazına henüz yanıt vermedi.

Editör: Haber Merkezi