Sarı kırmızılı formayı ilk kez 3'üncü haftada oynanan Balıkesirspor karşılaşmasında giyen Jahovic, Şanlıurfaspor, Manisaspor ve Ümraniyespor ağlarını sarstıktan sonra Eskişehirspor randevusunda 2 gol atarak gol sayısını 5'e çıkardı.

Göztepeli taraftarlar Jahovic için özel olarak "No Adis no party" atkıları yaptırırken, Eskişehirspor maçı sonrası tribünlerin büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu yıldız futbolcu, bu müsabakada attığı golleri sosyal medya hesabından da paylaştı.

POLİSLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Pazar akşamı 90+2'nci dakikasında tatil edilen Göztepe-Eskişehirspor müsakasının oynandığı İzmir Doğanlar Stadın'da görevli 4 polis memuru, Eskişehirsporlu bazı futbolcular ve teknik direktörleri Alpay Özalan'dan şikayetçi oldu. 

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne mensup polisler, tribünden sahaya atlayan Göztepeli bir taraftarı Eskişehirsporlu oyuncuların saldırısından korumak için kalkanlarını kullanarak araya girdiklerini, bu esnada Eskişehirsporlu bazı futbolcuların kalkanlarına tekme atıp hakaret ettiğini, aynı şekilde Alpay Özalan'ın da kendilerine hakarette bulunduğunu iddia ettii. Bornova Polis Merkezi Amirliği'ne giderek Eskişehirporlu futbolcular ve Alpay Özalan hakkında şikayette bulunan polisler, soyunma odası koridorlarında hiçbir oyuncuyu coplamadıklarını da iddia ettier.

Editör: Haber Merkezi