Yine takımda düşünülmeyen, kendisine kulüp bulması istenen golcü futbolcu Björn Vleminckx'in başka ekibe gitmemesi halinde Gümüldür'de tek başına idmana çıkacağı ifade edildi.

Göztepe, yeni sezon öncesi 'Garanti 300 bin TL' ödemesi gereken Serkan ve kulüpten 800 bin TL alacağı bulunan George ile sıkı bir pazarlığa girdi. Sarı kırmızılılar, iki futbolcuyla önümüzdeki hafta içinde bir kez daha bir araya gelecek. George'a birçok kulübün transfer teklifinde bulunması ise Göztepe'yi umutlandırdı. Başkan Vekili Talat Papatya, Surinam asıllı Hollandalı futbolcunun kendilerine sorun çıkarmayacağına inandığını söyledi.

Papatya, uzlaşmacı bir tavır sergilemesini beklediklerini George'un iletişime açık olduğunu anlatırken, kendisine kulüp bulmasını istedikleri, garanti ücret olarak hesabına 300 bin euro yatırmak zorunda kaldıkları golcü Bjern Vleminckx'in tutumunu yanlış olduğunu söyledi. Göztepe'de yeni sezonda kesinlikle kadroya dahil edilmeyeceği bildirilen Vleminckx'in sezon boyunca Gümüldür'de tek başına idmanlara çıkacağı kaydedildi.

Takımdaki diğer futbolculardan Serkan'a da talipler olduğu ifade edildi. Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe listesindeki Dinamo Bükreş'in Fransız golcüsü Harlem Gnohere'den vazgeçti. Tecrübeli forvetin 600 bin euro bonservisi olduğu ve oyuncunun Alanyaspor'la anlaşma aşamasına geldiği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi