Sezon başında Fransa'nın Bastia ekibinde kadroya katılan Famoussa Kone ile yolları ayırması beklenen sarı kırmızılıların Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'un golcüsü Jonathan Ayite'yi listeye aldığı öğrenildi. Togolu golcüyle sezon başında da ilgilenen ancak transferini gerçekleştiremeyen teknik direktör Okan Buruk'un Ayite'dei ısrarcı olduğu ve transferi için yönetime rapor verdiği bildirildi. Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor'un da ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu sezonun ilk yarısında Alanyaspor ile 2'si ilk 11'de olmak üzere 10 maça çıkarken 1 gol attı.

Göztepe'nin forvetin yanı sıra orta sahaya da ofansif özellikleri olan yerli bir futbolcu alacağı kaydedildi. Öncelikle Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçlarını kazasız atlatmanın planlarını yaptıklarını belirten Buruk, "Zamanı geldiğinde gerekli yerlere takviye yapacağız. Şu anda ilk yarıyı ilk 2 içinde kapatmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması yapan Göztepe yarın Mahall Bomonti Halkapınar'da basın toplantısı gerçekleştirecek. Saat 11.00'de başlayacak organizasyona Başkan Mehmet Sepil, Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve A takım futbolcuları da katılacak.

Editör: Haber Merkezi