Sosyal medyada taraftarın da tepki gösterdiği futbolcusuna destek olan Buruk, "Gökhan bu takımın en önemli parçalarından biri" dedi. Gökhan'ın performansından memnun olduğunu dile getiren Buruk, "Orta sahada kritik bir görev üstlenen Gökhan, oyunun kanatlara yayılmasında başrol oynuyor. Gol atamıyor diye eleştirmek son derece yanlış. Mutlaka skora da katkı koyacaktır. Gökhan Eskişehirspor maçında yine benim kozlarımdan biri olacak" diye konuştu. 

Geçen sezon 35 maçta 10 gol atan futbolcu, bu sezon 7 lig karşılaşmasının tümünde ilk 11'de görev yaparken Altınordu derbisinde gol sevinci yaşadı. Kadrodaki tüm oyuncuların giydiği formanın değerini iyi bildiğini ifade eden Okan Buruk, "Herkes taraftarımızı ve camiamızı mutlu edebilmek için var gücüyle mücadele ediyor. Zaman zaman kötü oynayabiliyoruz ancak futbolda bazen iyi oynamadan kazanabilmek de önemli. Eskişehirspor karşısında bizleri sevenleri mutlu edecek bir futbol sergileyip istediğmiz skoru alacağız" ifadesini kullandı.

Göztepe'de kart cezalısı kanat oyuncusu Tayfur'un yanı sıra sakatlıkları bulunan sağ bek Tanju, stoper Emre Can ve orta saha Salim Eskişehirspor müsabakasında görev alamayacak.

Editör: Haber Merkezi