Kulüpleri buluşturan sigortanın Arkas Holding binasında düzenlenen tanıtım toplantısına Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Holding CEO'su Önder Türkkanı, Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel, Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, 2. Başkan Turgay Büyükkarcı, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Kulüp CEO'su Kerem Ertan ve yöneticiler katıldı. Kendisinin de iki takım arasında 1981 yılında oynanan 80 bin kişilik tarihi maçta tribünde olduğunu söyleyen Önder Türkkanı, 1912'de kurulmuş Karşıyaka ile 1925'te kurulan Göztepe gibi Türk spor tarihinin mihenk taşlarını aynı çatı altında, ortak bir projede bir araya getirdiğimiz için mutlu ve gururluyuz" diye konuştu.

"Göz Göz Sigorta" ve Kaf Kaf Sigorta" ürünleri sayesinde Arkas Sigorta'dan yaptırılan her poliçenin iki kulübe katkı sağlayacağını belirten Türkkanı, "Günümüz koşullarında hepimiz kasko, trafik, konut, özel sağlık, ferdi kaza gibi sigortalar yaptırıyoruz. Taraftarlar kulüp sigortalarıyla 25 farklı sigorta şirketinin avantajlı ve rekabetçi fiyatlarından da yararlanabilecek" dedi. Mutlu Altuğ, spor kulüplerinin iş dünyasıyla yan yana olmasıyla kulüplerin daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi. Teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ettiklerini kaydeden Altuğ, projeye camialarının da sahip çıkacağına inandığını sözlerine ekledi. Talat Papatya ise bu tür işbirliklerine çok sıcak baktıklarını söyledi. Arkas Holding'in İzmir merkezli bir holding olduğunu hatırlatan Papatya, "Bu birliktelikten pozitif şeyler çıkaracağımızı ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

GELİRİN YÜZDE 50'Sİ KULÜPLERE

Arkas'ın kulüpleri buluşturduğu Göz Göz ve Kaf Kaf Sigorta kampanyası dahilinde taraftarın kestireceği poliçe bedellerinden elde edecek gelirin yüzde 50'si kulüplere verilecek. Kampanya 3 yıl sürecek. Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı, "Bu doğrultuda her sene adına en fazla poliçe düzenlenen kulübe yıl sonunda bir kupa ve artı ekstra maddi destek vereceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi