Teknik sorumlu Mehmet Aurelio ile Başkan Vekili Talat Papatya, kalan 5 haftada play off şanslarının mucizelere kaldığını söyledi. Boluspor maçıyla 3'üncü sınavına çıkan Aurelio, Karşıyaka galibiyeti ile umutlanmalarına rağmen son iki haftada kaybedilen 5 puanın ilk 6 umutlarını tükettiğini dile getirdi. Talat Papatya'da gerçekçi olmaları gerektiğini söylerkens şöyle konuştu:

"Maalesef büyük emekler verdiğimiz ligde kendimize yakışan yerde olamadık. Umutlarımızı harcadık. Bundan sonra işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Gelecek sezonun planlamasına en kısa sürede başlayacağız. Elbette daha oynanmamış 5 maçımız var. Her şeyden önrce onları kazanmak istiyoruz. Bu süreçte de başkanımız Mehmet Sepil önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Bu sezondan gerekli dersler çıkararak, karamsarlığa kapılmadan daha güçlü bir Göztepe'yi hazırlayacağız."

Mehmet Aurelio ile devam edip etmeyeceklerine de en kısa sürede karar vereceklerini de sözlerine ekleyen Talat Papatya, "Aurelio şu ana kadar bize çok iyi işaretler verdi. Ancak kesin kalacak ya da gidecek şeklinde bir yorum yapamam" ifadelerini kullandı. 

CLEYTON İLK DEFA TRİBÜNDE

Göztepe'de bugüne kadar hiç kadro dışı kalmayan orta saha oyuncusu Cleyton, Boluspor karşılaşmasında ilk defa tribüne çıktı. Eski çalıştırıcılar Metin Diyadin ve Önder Özen dönemlerinde kadroda bulunan 7 yabancıdan Gosso, Leroy George, Vleminckx, Diarra, Besara ve Maah statü nedeniye zaman zaman tribüne gönderilirken, yalnızca Brezilyalı yıldız sürekli sahada yer aldı. Ancak Cleyton, teknik sorumlu Mehmet Aurelio tarafından performansı yeterli bulunmadığı için son Boluspor maçında 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. Aurelio, oyuncusunun hiçbir sakatlığının bulunmadığını açıklayarak, "Cleyton'ın yerine Salim'i tercih ettim" dedi.

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi