Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk'un, "Gerekli dersi alacağız" dediği Balıkesir randevusundan sonra ligde Şanlıurfaspor'u 2-0, Manisaspor'u 3-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, kupada da Kütahyaspor'u 5-0'la geçti. Bu periyotta Jahovic, Umut, Kone ve Burak 2'şer gol atarken, Schwechlen ile Halil de 1'er kez ağları havalandırdı.

Bu arada Manisaspor galibiyeti Göztepe için deplasman kabusunun sonu oldu. En son geçen sezonun 13'üncü haftasında Boluspor'u dış sahada 2-1 yendiği müsabakadan sonra deplasmanda kazanmayı unutan sarı kırmızılı ekip, 12 maçlık hasrete nokta koydu.

'LİDERLİKTEN ÇOK ZİRVEDE KALABİLMEK ÖNEMLİ'

Teknik Direktör Buruk, son haftalardaki başarılı performansı cumartesi günü İzmir'de oynayacakları Elazığspor karşılaşmasında da sürdürmek istediklerini söyledi. Ligde kolay maç olmadığını belirten Buruk, "Ayaklarımız yere sağlam basacak. Asla havaya girmeyeceğiz. Lider olaktan çok, zirvede kalabilmek önemli" dedi.

Öte yandan Göztepe'de sakatlıkları devam eden sol bek Mehmet Erdem, stoper Emre Can ve orta saha oyuncusu Salim'in tedavileri sürüyor.

Editör: Haber Merkezi