Türkiye 1'inci Ligi'nde geçtiğimiz hafta deplasmanda beklemediği bir skorla Sivasspor'a 3-0 yenilerek 4'üncü sıraya gerileyen Göztepe, yarın ligin son basamağında bulunan Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.

Bornova Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak maçı Murat Özcan yönetecek. Ev sahibi ekipte cezalı oyuncu bulunmazken, hafif sakatlığı olan Lokman'ın takımdaki yerini alabileceği bildirildi.

TRT Spor'dan da naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 70, numaralı 37, maraton 20 ve kale arkası 15 TL.

'TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE KAZANACAĞIZ'

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor karşısında alınan mağlubiyeti Mersin İdmanyurdu karşısında telafi etmeye çalışacaklarını söyledi. Mersin İdmanyurdu'nun sıralamada bulunduğu yerin kendilerini kesinlikle rehavete sürüklemeyeceğini belirten Okan Buruk, "Taraftarımızın desteği ile kazanıp, yeniden ilk 2'nin içiresinde yer almak istiyoruz. Evimizde bu sezon hiç maç kaybetmedik. Başarılı grafiğimizi Mersin İdmanyurdu karşısında da sürdüreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi