Vefa Stadı'nda yarın saat 12.00'de başlayacak ve Abdullah Yılmaz'ın yöneteceği müsabakaya, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı doğrultusunda Göztepeli taraftarlar alınmayacak.

Ligde fazla şans bulamayan oyunculardan kurulu bir takımı sahaya sürmesi beklenen Teknik Direktör Okan Buruk kupayı da en az lig kadar önemsediklerini ancak Vefa Stadı'nın sentetik çim olan zemininin kendisini endişelendirdiğini söyledi.

Zemine alışmak için son antrenmanı sentetik zeminli Balçova sahasında yaptıklarını hatırlatan Buruk, takımın moralinin üst düzeyde olduğunu belirterek, "Eskişehirspor karşısında tüm oyuncularım iyi bir efor sarf etti. 2-1 öndeyken rakip sahadan çekildiği için tatil edilen maçı 3-0 kazanacağız. Göztepe gibi gibi köklü bir kulüp için Türkiye Kupası da en az lig kadar büyük önem taşıyor. Bu kupayı iki defa kazandık. Tek düşüncemiz gruplara kalarak her iki kulvarda da yolumuza devam etmek. Görev vereceğim futbolcuların sahada ellerinden gelenin en iyisi yapıp, bize turu getireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

 
 

 

Editör: Haber Merkezi