Oynadığı 6 müsabakanın sadece birinde ilk devreyi önde bitiren Göztepe, ikinci yarılarda Manisaspor'a 3, Altınordu'ya 2, Büyükşehir Gaziantepspor ve Şanlıurfaspor'a 1 gol attı. Göztepe ilk 6 maçın son 15 dakikalık bölümlerinde topu 4 defa filelerle buluşturarak kritik puanlar kazandı. Göztepe ilk hafta Büyükşehir Gaziantep deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 1-1'lik beraberlikle ayrılırken, 1 puanı getiren gol 75.'incidakikada Segbefia'dan geldi. 

Göztepe 2'nci haftada Altınordu derbisinden ise uzatmalarda bulduğu gollerle 3-2 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar 2-1 yenik durumdayken 90+2'de Lokman'la eşitliği sağladı ardından 90+4'te Umut'la 3 puana uzandı. Göztepe, 2-0 kazandığı Şanlıurfaspor randevusunda da Umut'un 88'de attığı golle galibiyeti perçinledi.

Teknik direktör Okan Buruk, takımının fizik gücünün her geçen hafta iyiye gittiğini söyledi. İki hafta önce Bornova Stadı'nda oynadıkları Elazığspor karşılaşmasında kötü bir görüntü sergilediklerini belirten Buruk, "Ancak cumartesi günü Ümraniye deplasmanında taraftarımıza heyecan verecek bir performans göstereceğiz. Tek hedefimiz liderliği geri alabilmek. Bunun için sahada her şeyimizi ortaya koyacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi