Bu sezon sahasında 2'nci defa berabere kalan sarı kırmızılı ekip 3 futbolcusunun kırmızı kart görmesi, 3 oyuncusunun da sakatlanmasıyla adeta çöktü. Halil, Gökhan Karadeniz ve Mehmet Erdem'in kırmızı kart gördüğü müsabakada savunma oyuncuları Gençer 72, Lokman 80'inci dakikada sakatlanıp oyundan çıkarken, ikinci yarının başında Gosso'nun yerine giren Doğa ise 77nci dakikada sakatlanmasına rağmen 3 oyuncu değişikliği yapılmdığı için sakat sakat oyuna devam etmek zorunda kaldı.

Ligde kritik bir dönemde çok önemli 2 puan kaybeden Göztepe'nin Adana Demirspor deplasmanı öncesi 6 fire birden vermesi, yönetimin moralini alt üst etti.

KARŞILAŞMANIN TEK FORMSUZU HAKEMDİ

Sakat oyuncuların durumunun yarın çekilecek MR sonucunda belli olacağını söyleyen teknik direktör Okan Buruk, hakem Çağatay Şahan'a sert tepki gösterdi. Direkt kırmızı kart gören Halil, Gökhan ve Mehmet Erdem'in büyük ihtimalle deplasmanda oynanacak Adana Demirspor ve ardından iç sahada Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyeceğini hatırlatan Buruk Buruk, şöyle konuştu; "Bana göre bu müsabakanın tek formsuz ismi Çağatay Şahan'dı. Çok komik kırmızı kartlar gösterdi. Halil'in rakibine tekme attığını görmedim. Gökhan'a ise yedek kulübesinde kırmızı kart çıkardı. Oysa futbolcum hiçbir kötü söz sarfetmedi. Mehmet Erdem'in yaptığı faul ise kesinlikle kırmızıyı getirecek bir müdahale değildi, yazık oldu. Ayrıca verdiği kararlarla taraftarımızın da gerilmesine yol açtı. Söylenecek söz yok, artık öjnümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız."

Editör: Haber Merkezi