Ligde 15 golü bulunan Boluspor'dan sonra, 14'er gol kaydeden Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'la birlikte ligin en skorer 3 takımından biri olan Göztepe, maç başına 1.75 ortalamayla rakip savunmaların kabusu haline geldi. Son olarak Eskişehirspor ağlarını 2 kez sarsıp gol sayısı 5'e yükselten Jahovic, skor yükünü omuzlayan isim oldu. Makedon yıldız 2 de asist yaparak gerçek bir takım oyuncusu olduğunu gösterdi.

Teknik direktör Okan Buruk'un hem sağ hem de sol kanatta görev verdiği Halil 3 gol 3 asistlik performansı ile yıldızlaşırken, Umut 2, Gökhan da 1 kez tribünleri ayağa kaldırdı. Göztepe'nin diğer kanat oyuncuları Tayfur ve Emre Aygün 2'şer, takıma yeni yeni girmeye başlayan Leroy George ise 1 asist yaparak beklentileri karşıladı.

Sarı kırmızılı ekibin diğer golcüleri Kone ve Burak ligde henüz siftah yapamamalarına rağmen hünerlerini Ziraat Türkiye Kupası'nda sergiledi. Kone ve Burak Göztepe'nin 5-0 galip geldiği Kütahyaspor karşılaşmasında 2'şer gol atarak takımlarını 3'üncü tura taşıdı. İzmir ekibinin  ligdeki diğer gollerini orta sahada görev yapan Segbefia ile stoperler Schwechlen ve Lokman attı.

Editör: Haber Merkezi