Geçen hafta Ümraniyespor'u 1-0 yenerek büyük moral bulduklarını belirten Okan Buruk, "İç sahada kesinlikle puan kaybetmek istemiyoruz. Eskişehirspor kaliteli bir kadroya sahip. Ancak bizim sahada neler yapabileceğimiz önemli. Şampiyonluk yolundaki en güçlü rakiplerimizden biriyle oynayacağız. Taraftarımızın stadı tamamen doldurmasını bekliyoruz. Göztepe ruhunu en iyi şekilde ortaya koyarak istediğimizi alacağız" diye konuştu.

Eskişehirspor'un Semih Şentürk, Erkan Zengin, Bruno ve Ofoedu gibi yıldız kozları olduğunu hatırlatan Buruk, "Dikkatli olacağız. Futbolcularım da rakip Eskişehir olduğu için maça ekstra motivasyonla çıkacak. Çok zevkli bir karşılaşma izleyeceğiz" dedi.

Yeni açılan Bornova Stadı'nı daha yakından tanıdıklarını sözlerine ekleyen teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elazığspor karşılaşmasında stadı öğrendik. O karşılaşmada ilk kez yeni bir tesise çıktığımız için heyecanlanmıştık. Bu da oyunumuza olumsuz yansıdı. Zemin bakıma alındı, çimler gayet iyi durumda. Artık bu stat bizim evimiz. Evimizde kazanacağız."

BURUK'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de antrenman sonrasında Teknik Direktör Okan Buruk'a sürpriz doğum günü partisi. Sarı kırmızılı oyuncular, 43 yaşına basan Buruk'a pasta kesti.

Takım kaptanı Gosso, Okan Buruk'a pasta yedirirken, bütün takım genç çalıştırıcıyı alkışlayarak doğum gününü kutladı. Oyuncuların sürpriziyle çok mutlu olduğunu dile getiren Buruk, "Benim için en büyük hediye Eskişehirspor maçında kazanılan 3 puan olacak" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi