Maçın, otogarın karşısına yeni inşa edilen 2 bin 500 seyirci kapasiteli Bornova Altındağ Spor Kompleksi'nde oynanacağını belirten Hentbol Şube Sorumlusu Deniz Durmaz, "Şu ana kadar iç saha müsabakalarımızı 900 kişilik Bülent Özkul Spor Salonu'nda oynadık. Ligdeki en önemli rakibimiz Beşiktaş karşılaşması için özel olarak Bornova'daki salona geçeceğiz. 2 bin 500 taraftarımızın baskısıyla Beşiktaş'ı mağlup edeceğiz. Elbette Beşiktaş maça favori çıkacak. Ancak biz de kolay pes etmeyeceğiz" dedi.

Güvenlik gerekçesiyle Beşiktaşlı taraftarların maça alınmayacağını belirten Durmaz, "İlk yarıda bizim taraftarımız salona alınmamıştı, rövanşı da Beşiktaşlılar izleyemeyecek. Bilet fiyatları VIP tribünü 15, diğer tribünler 5 TL olarak belirlendi" diye konuştu. Beşiktaş randevusunu iple çektiklerini söyleyen Antrenör Feridun Dorak ise, "Türkiye'de hentbol çok fazla ilgi görmezken, taraftarlarımız bizim maçlarımızda tribünleri doldurdu. Beşiktaş Mogaz karşılaşmasında ise seyirci rekoru bekliyoruz" ifadesini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, sakatlıkları devam eden pivot Cenk ve kanat oyuncusu Yiğit'in oynamasının zor olduğunu sözlerine ekledi. 

EVİNDE İLK MAĞLUBİYET
Türkiye kupası çeyrek final ilk sınavında Merzifon Belediyespor'a 25-24 yenilen Göztepe evinde ilk kez mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadı. Bülent Özkul Spor Salonu'nda geçen sezon namağlup şampiyon olduğu 1'inci Lig'de 13, bu sezon da Süper Lig'de 10 karşılaşmanın tamamını kazanan sarı kırmızılılar Merzifon maçıyla geleneğini bozdu. Antrenör Feridun Dorak müsabakaya çok iyi başlamalarına rağmen hatalar yaptıklarını söyledi. 20 Nisan'da rövanşa çıkacaklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Taraftarımıza ilk kez mağlubiyet üzüntüsü yaşattık. Merzifon'u eleyerek onların gönlünü alacağız" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi