Futbolseverler, Göztepe Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? gibi soruları sormaya başladılar bile. Hem Göztepe hem Beşiktaş için kritik bir maç olacağı kesin. Göztepe’de 10 maçta 11 gol atma başarısını elde eden Jahovic yok. İşte ayrıntılar…

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 11. haftası kapsamında Göztepe, bugün saat 19.30’da Bornova İlçe Stadyumu’nda Beşiktaş’ı konuk edecek. Hüseyin Göçek’in yöneteceği, Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz’ın yardımcılıklarını üstleneceği mücadele, Bein Sports kanalından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’A İZMİR’DE BÜYÜK İLGİ

Süper Lig'de bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün akşam özel uçakla İzmir'e geldi. 500 kadar Siyah-beyazlı taraftar, takımlarını coşkuyla karşıladı. Beşiktaşlı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek verirken, futbolcular hayranlarına imza dağıttı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarın yoğun ilgili nedeniyle havalimanından çıkmakta zorluk çekti. Otobüsün önüne geçen taraftarları güvenlik güçleri dağıttı.

14 YIL SONRA LİGDE İLK MAÇ, TOPLAMDA 47. RANDEVU

Taraflar, Süper Lig’de 47. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 46 maçtan 22’sini Beşiktaş, 8’ini Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı.

Atılan gol sayılarında Beşiktaş’ın, Göztepe’ye KARŞI 71-42 üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş ile Göztepe arasında 2002-2003 sezonunda oynanan son lig maçlarında taraflar İzmir’de 2-2 berabere kalmıştı, İstanbul’daki maçı ise 7-3 Beşiktaş kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ, SON 19 MAÇTA 1 KEZ YENİLDİ

Beşiktaş, Süper Lig’de Göztepe ile yaptığı son 19 maçta sadece bir kez yenildi. İki ekip arasındaki son 19 maçtan 9’unu kazanan, 9’unda berabere kalan siyah-beyazlılar, bu süre içinde sadece 27 Nisan 2002 tarihindeki randevuda yenildi.

BEŞİKTAŞ, İZMİR’DE DE ÖNDE

İki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İzmir’de 24. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Beşiktaş’ın galibiyetlerde 9-5 üstünlüğü bulunuyor. İzmir’de 9 maç da berabere sonuçlanırken, Beşiktaş 30, Göztepe ise 21 gol attı.

ADIS JAHOVIC YOK

Göztepe’de geçen haftaki Kasımpaşa maçının ardından gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve attığı 11 golle Galatasaraylı Bafetimbi Gomis’le ligin en golcü ismi olan Adis Jahovic, bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek. Hakan Çinemre’nin sakatlığı da devam ediyor. Göztepe’de Milos Kosanovic ve Mathieu Peybernes’in durumları bugün yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Göztepe’de Halil Akbunar ise sarı kart ceza sınırında.

SÖZCÜ

Editör: Haber Merkezi