PTT 1'inci Lig'de dış transferde Vartaş Elazığspor'dan orta saha Prince Segbefia'yı renklerine bağlayan Göztepe yurt dışından iki futbolcuyla görüşmelere başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un iki oyuncunun da alınması için yönetime ısrarcı olduğu belirtildi. Futbola 2007 yılında Avusturya'nın Rapid Wien'de başlayan 26 yaşındaki Tanju, 2011-12 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu.

Siyah beyazlılarla o dönem 10 Süper Lig, 2 de UEFA Avrupa Ligi müsabakasına çıkan gurbetçi futbolcu istikrarlı bir görüntü çizemedi. Beşiktaş'ın ardından Türkiye'de Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor, Elazığspor ve Kardemir Karabükspor formalarını giyen Tanju, geçen sezon Strum Graz'a döndü. Tanju 3 kez de Avusturya Milli Takımı'nda oynadı.

21 yaşındaki Barry ise Malta'da Valletta, Kıbrıs Rum Kesimi'nde Apollon Limassol, İsrail Maccabi Netanya ve Hapoel Tel Aviv'de oynadı. Hamza Barry 10 defa da Gambia Milli Takımı'nda görev yaptı.

GÖZTEPE'DE 91'İNCİ YIL COŞKUSU

Göztepe yarın kuruluşunun 91'inci yıl dönümünü kutlayacak. Sarı kırmızılıların kuruluş yılı olan 1925'e itafen saat 19.25'te Güzelyalı semtinde toplanacak taraftarlar lazer ve müzik gösterileriyle festival havasında bir gün geçirecek. Saatler 22.00'yi gösterdiği taraftarlar Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 1925 adet meşale yakarak geceyi aydınlatacak. Kutlamaları Göztepe yönetim kurulu, teknik ekip ve bazı futbolcular da katılacak. 

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi