Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Spor Kulübü (KSK) Basketbol Şubesi Pınar Karşıyaka işbirliğiyle Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek sokak basketbolu turnuvasına, 15 Mayıs’a kadar başvuru yapılabilecek.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Üçer kişilik takımlarla oynanması nedeniyle “3x3 Streetball” adıyla anılan turnuva, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) takvimine girmeyi başardı. Önemli sponsorların destek verdiği organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Önümüzdeki yıl daha çok takımın katılmasıyla organizasyonu büyütmeyi hedefliyoruz. Ayrıca rekreasyon alanı dışındaki sahalarda da maçlar oynatarak alanı genişletmek de planlarımız arasında” diye konuştu.

İKİ GÜNLÜK ŞÖLEN

Bostanlı Rekreasyon Alanı’ndaki basketbol sahalarında 32 takımla gerçekleşecek turnuva, şenlik havasında olacak. Organizasyona katılmak isteyen takımlar, 15 Mayıs’a kadar Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’na kayıt yaptırabilecek. 18 Mayıs’ta başlayacak organizasyon, 19 Mayıs Pazar saat 19.45’teki ödül töreni ve konserle son bulacak. Maçların yanı sıra birçok gösteriye de ev sahipliği yapacak organizasyona Pınar, Altınyıldız Classics, Medical Park, Redbull, Ege Medya, USA Team Fans gibi önemli firmalar sponsorluklarıyla destek oluyor.

Editör: Haber Merkezi