Foça Belediyesi’nin katkılarıyla, Karşıyaka Demirköprü Spor tarafından düzenlenen 1. Phokaia Çocuklar Futbol Turnuvası’na, U11 ve U12 yaş kategorisi takımları katılıyor.

Geçmiş yıllarda, Foça Spor Kulübü’nda başladığı sporculuk kariyerinde; Göztepe, Ankara Demirspor ve Gençlerbirliği futbol takımlarında forma giyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, turnuvanın açılış gününde çocuk futbolcular ile sohbet etti.

Futbolun bilindiği üzere ülkemizde çok sevilen spor dalı olduğuna değinen Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Turnuva, çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerine ve arkadaşlıklarının pekişmesine çok olumlu etkiler sağlayacaktır. Katılan tüm kulüplere ve sporculara başarılar diliyorum’’dedi.

FİNAL MAÇLARI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Foça Belediyesi Nihat Hüsenay Sahası’nda, 20-22 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın U11 kategorisinde: Karşıyaka Demirköprü, Foça Turkuaz, Murat Germen, Çamdibi Gücü, Buca Spor, Menemen Gençlik, Turkuaz, Genç Özgür ve Foça Belediye Spor; U 12 kategorisinde Karşıyaka Demirköprü, Menemen Gençlik, Turkuaz, Murat Germen, Egekent Altay, Foça Belediye Spor, Güzeltepe, Genç Özgür ve Yamaç Gücü takımları şampiyonluk mücadelesi verecek.

Turnuvaya katılan takımlar, A ve B olmak üzere 2 grupta mücadele edecek. Cuma ve cumartesi günü yapılacak grup maçlarında grubu ilk 2 sırada bitiren takımlar, pazar günü şampiyonluk ve 3.'lük 4.lük mücadelesi yapacak.

Editör: Haber Merkezi