TUGAY CAN / İZ GAZETE - Menemen Belediyespor Başkanı ve önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kulüp başkanlığından istifa etmesini ardından Şahin’in 25 Mayıs 2019’da gerçekleşen Menemen Belediyespor Kongresi’nde rakibi olan Fikret Uzun, Şahin’in istifasını İz Gazete’ye değerlendirdi. Pazartesi günü bir basın açıklaması düzenleyeceğini belirtti.

Şahin, Menemen Belediyespor kulüp binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Uzun’u hedef alarak , “Bu arkadaş kendi kendine konuşuyor, teknik direktör getiriyor. Yalanlar kamuoyunu meşgul ediyor. Kamuoyun siyasi çekişmelerin arasında pay çıkaran parazitler vardır. Ben de bu arkadaşa parazit diyorum. Mahkeme tedbir kararını kaldırdı. Yine bu şahıs kamuoyunu yanıltıyor. Diyor ki kendisi istemiş o yüzden tedbir kararı kaldırılmış. Pes diyoruz başka bir şey diyemiyoruz. Bu şahsiyetlere kulübümüzü bırakırsa Menemenspor geriye gider” ifadelerini kullanmıştı.

Tahir Şahin’in basın toplantısının ardından ise gözler Fikret Uzun’a çevrildi. Uzun ise konuya ilişkin İz Gazete’ye konuştu.

‘BEN KONUŞMAYACAĞIM BELGELER KONUŞACAK’

Tahir Şahin’in söylemleri ve düzenlediği basın toplantısı hakkında konuşan Fikret Uzun Şahin’in düzenlediği basın toplantısının tamamını seyredemediğini ancak iddialar hakkında bilgi sahibi olduğunu aktardı. İz Gazete’ye konuşan Fikret Uzun, Pazartesi günü bir basın açıklaması düzenleyeceğini kaydetti. Uzun, “Pazartesi günü düzenleyeceğim basın toplantıda ben konuşmayacağım. Basın mensupları soracak ben de tüm sorulara belgelerle yanıtlayacağım” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi