Karşılaşmaların ardından düzenlenen kupa törenine; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu katıldı.

Oynanan karşılaşmaların ardından Ege Kurtuluş Kupası Voleybol Turnuvası’nı; Aydın Karması şampiyon olarak tamamladı. Şampiyon olan Aydın Karması kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’nun elinden aldı.

Turnuvada, Ateş Çelik Bergama Bld. Spor Kulübü 2’nci, Salihli Bld. Spor Kulübü 3’üncü, Bodrum Doğuş Spor Kulübü 4’üncü, Uşak Kanyon Okulları Spor Kulübü ise 5’inci sırada yer aldı.

Turnuvanın sonunda TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, günün anısına Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e teşekkür plaketi takdim etti. İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu ise; Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun 60. Yılı olması sebebiyle hazırlanan özel bir forma hediye etti.

Turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluk duyduklarını ifade ederek katılımcılara teşekkür plaketi takdim eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “ Sporun en güzel yanlarından biri de kardeşlik ve dayanışma duygusuna katkı sunması. Bu turnuva ile farklı illerimizden sporcular hem tanışma imkanı buldular hem de ligdeki rakiplerini görme ve tanıma fırsatı buldular. Katkı koyan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi