Koşu öncesinde padokta ilk günkü gibi heyecanlı olduğu görülen usta jokeye, İzmir Hipodrom Müdürü Kaan Eren, çiçek vererek başarılar diledi. Gençlere adeta profesyonellik dersi veren Kadir Altınöz, günün 5. koşusunda Kara Oğlum isimli ata bindi.

Koşu sonrası ise usta jokeyi sürpriz bekliyordu. Evliliklerinde 50 yılı geride bırakan çiftin yıldönümleri de aynı akşamdı. Usta jokeyin eşi Refika Hanım birlikte geçirdiği 50 yıl ve yıllar sonra at binmesinden dolayı kendisini tebrik etti. Çift daha sonra birlikte yıldönümü pastasını kesti. Kadir Altınöz duygularını şöyle dile getirdi: "55 senedir at biniyorum. Her yarışta heyecan duydum ama bu seferki sevgi gösterisinden büyük zevk aldım ve çok heyecanlandım. Hakkımda yazı yazan, iyi dileklerini sunan, destekleyen ve padok etrafında sevgi gösterip alkışlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlığım el verdiği sürece at binip yarış koşarak kazanmak istiyorum."

Oğlu at sahibi ve antrenör Kayhan Altınöz ise, ilk başlarda endişelendiklerini, ancak usta jokeyin kendilerini rahatlattığını söylerken, "Kazasız belasız bittiği için çok mutluyuz" dedi.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi