2.gün koşuların gerçekleştirileceği organizasyonda gün ödül töreni ile son bulacak. 3. Gün koşunun gerçekleştiği rota üzerinde tüm dünyada gerçekleştirilen ve farkındalık oluşturan Richmond Plogging etkinliği ile son bulacak.

1. Gün

Selçuk Şehir Merkezi’nde Carpouza Meydanı’nda kurulacak etkinlik alanında sporculara kit dağıtımı yapılacak. Gün boyu sürecek alan aktiviteleriyle devam edecek olan etkinlik, Richmond Hotel’de yapılacak olan Brifing ve Makarna Partisi ile son bulacak. “Efes Ultramaratonu’nda bu yıl 3 ayrı kategoride toplamda 900 sporcu yarışacak.

2. Gün

Organizasyonun 2.günü sabah 07.00’da 55k sporcularının koşusu ile başlayacak ve devamında 10.00’da 12k ve 25k sporcularının koşusu ile devam edecek. 12k koşusu Richmond Hotel’in önünde kurulacak Peyman Bahçeden İstasyonu’nda son bulacak. 25k Koşusu Meryem Ana Kilisesi önünde kurulacak Pınar Protein İstasyonu’nda son bulacak. 55k sporcuları ise Finish anını Carpouza Meydanı’ndaki etkinlik alanında yaşayacaklar.

RİCHMOND PLOGGİNG

Plogging etkinliğimiz ile yüzlerce yıl öncesinden kalmış mirasımıza sahip çıkacağız. Rota üzerinde sporcuların atmış olabileceği çöpler temizlenecek, bilgilendirme kurdelaları ve levhaları toplanacak. Richmond Hotels ile gerçekleştirilecek etkinlikte koşucular aynı zamanda bir rejenerasyonu koşusuna çıkmış olacaklar. Koşunun ardından organizasyon tamamlanmış olacak.

EFES ULTRAMARATONU

Efes Ultramaratonu bu yıl UNESCO, Richmond Ephesus Hotels, Suunto Saat, Peyman Kuruyemiş, Kaltun Grup, Pınar Protein, Merit Crystal Cove Hotels ve Redbull’un destekleriyle gerçekleştiriliyor.  

Editör: Haber Merkezi