Gerek gerçekleştirdiği transferlerle gerekse oynadığı futbolla Bölgesel Amatör Lige çıkma konusundaki kararlılığını gösteren Kırmızı Siyahlılar, haftaya lig ikincisi olarak giren Poyracık Bilir Altayspor'u Dikili Erdal İnönü Stadında ağırladı. Zorlu geçen maçta Dikili ekibi tek golle 3 puanı hanesine yazdırırken, rakibini de ikincilik koltuğundan edip, 41 puanla ikincilik koltuğunun yeni sahibi oldu. Güçlü rakibini 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Dikili ekibi, kalan haftalarda devam edecek olan şampiyonluk yarışı için ‘ben de varım’ mesajını verdi.

TRİBÜNLER DOLDU; ŞEHİTLER UNUTULMADI

Karşılaşmayı Dikili Belediye Spor Koordinatörü Murat Durak ve kulüp yöneticileri birlikte izledi. Maça ilgi de büyük oldu. Genç yaşlı yüzlerce Dikilili maç için Erdal İnönü Stadı´na akın etti. Maç öncesi, maç esnasında ve maçtan sonra şehitler için sloganlar atılıp, anlamlı pankartlar açılarak birlik, beraberlik mesajları verildi.

MUSTAFA BİNGÖL REÇETEYİ YAZDI

Kıran kırana ve çekişmeli geçen maçta Dikili Erdal İnönü Stadyumunda oynanan karşılaşmada  Dikili Çandarlı Gücü maçın 43. dakikasında Mustafa Bingöl'ün attığı şık golle ilk yarıyı önde kapattı. Kıran kırana geçen mücadelede kontrolü elden bırakmayan Dikili Çandarlı Gücü skoru korumayı bildi. Poyracık Bilir Altay Spor ve Dikili Çandarlı Gücü'nün birer şutu direkten döndü.

Stad: Dikili Erdal İnönü

Hakemler: Ersan Şen, Uğur Bağdaş, İdris Yavuz

Dikili Çandarlı Gücü: Engin Gültekin, Tuğberk Serbestler (Utkan Bircan Dk. 57), Semih Yılmaz Mehmet Adalıoğlu, Oğuz Karademir, Burak Beyit, Mustafa Bingöl, Nedim Baki, Melih Demir (Enes Altınkalp Dk.90), Anıl Şimşek, Hakan Özkasap (İrfan Kaysı Dk. 78)

Poyracık Bilir Altay Spor: Serhat Demiryoldaş, Birol Ömer, Seyhan Yavuz, Mustafa Kızıltaş, Ali İhsan Fidan, Aykut Koç, Baran Şimşek, Hayrettin Ayrık, Volkan Beka, Mehmet Yılmaz (Görkem Kamay Dk. 81), Tevfik Demir (Ahmet Kılınç Dk.70)

 

Sarı Kartlar:  Mustafa Bingöl, İrfan Kaysı, Nedim Baki (Dikili Çandarlı Gücü), Mustafa Kızıltaş, Hayrettin Ayrık, Baran Şimşek, Seyhan Yavuz (Poyracık Bilir Altayspor)

Gol: Mustafa Bingöl (Dakika 43)

Editör: Haber Merkezi