Taraftarlar, Karşıyaka'nın geçen sezon TFF 1'inci Lig'den düşmesinin kesinleştiği 2 Mayıs'taki 3-3'lük Yeni Malatyaspor maçının son anlarında Tolungüç'ün saha kenarında üzüntüden dizlerinin üzerine çöktüğü bir fotoğrafla, 2-0 kazanılan son Tuzlaspor karşılaşmasında omuzlara alınıp havalara atıldığı fotoğrafı birleştirerek paylaşıma sundu.

Yeşil kırmızılılar, göreve geldikten sonra geçmişte yüzüne bakılmayan gençlere şans verip güvenen Soner Tolungüç ve öğrencilerine  sevgilerini dile getirdiler.

Taraftarlar, fotoğrafı sosyal medyada, "Tam umutlarımız bitmek üzereyken Karşıyakamıza geldin. Her şeyin para olmadıgını gösterdin ve bizi yeniden umutlandırdın. Bu taraftar seninle ve öğrencilerinle gurur duyuyor. Daima yanındayız Soner Hoca" mesajıyla paylaşıma sundu.

Yeni sezona maddi sıkıntılar, transfer yasağı ve genç ağırlıklı bir kadroyla giren Karşıyaka'da geçen sezon Göztepe derbisi sonrası göz yaşlarını tutamayan, küme düşünce saha kenarına yıkılan Tolungüç, takımı 2'de 2 yapınca omuzlara alındı.

Editör: Haber Merkezi