Altay Gaziemir Vali Kutlu Aktaş tesislerinde düzenlenen imza törenine Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri; Levent Doğanoğlu, Cem Torunoğlu, Çağatay Akar, Kerem Sancak, Fırat Sancak, Murat Sarıçelik ile ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ve ICRYPEX Genel Müdürü Ezgi İçer katıldı.

Anlaşma doğrultusunda firmanın logosu, siyah-beyazlı ekibin 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de giyeceği formaların kolunda yer alacak.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, “Altay ailesi olarak bu anlaşmadan büyük mutluluk duyduk. Bu imzanın güzel bir başlangıç olmasını diliyorum. 18 yıl aradan sonra süper ligde vereceğimiz mücadelede yanımızda olacak tüm kurum ve kuruluşlara desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Bu bir sponsorluk anlaşması ancak ilklerin takımı Büyük Altay, ICRYPEX ile kurduğu paydaşlıkla yatırım dünyasının yükselen değeri Fan Token projelerine ilerleyen süreçte bir yenisini ekleyecek.’’ dedi.

“ÜLKEMİZİN SPOR KULÜPLERİNİN VE SPORCULARIN DESTEKÇİSİYİZ'

107 yıllık tarihi ile Türk sporunda büyük başarılara imza atmış önemli kulüple yan yana geldikleri için mutlu olduklarını belirten Gökalp İçer, "Türkiye'de futbolun oynanmaya başlandığı günden itibaren birikimiyle adından söz ettiren Altay'ın bu yıl Süper Lig'e tekrar yükselmesini büyük bir sevinçle karşıladık. ICRYPEX olarak bu süreçte desteğimizle Altay'ın yanında olmak istedik. Bu vesileyle birlikteliğimizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Zorlu müsabakalara sahne olacak 2021-2022 sezonunun taraftara ve tüm camiaya başarılar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.
Türk sporuna destek olmaya devam edeceklerini aktaran Ezgi İçer ise, “ICRYPEX olarak imza attığımız sponsorluklarla daima faydalı ve yenilikçi bir süreç izliyoruz. Beşiktaş JK Erkek Basketbol A Takımı ve Fenerbahçe Engelli Yıldızlar sponsorluklarına Altay’ı da ekleyerek Türk sporuna güç katmaya devam ediyoruz." dedi.

ICRYPEX Kripto Para Borsası Hakkında

ICRYPEX; 2018’de Gökalp İçer tarafından kurulan, merkez binası İstanbul Maslak’ta yer alan, operasyonları Güney Doğu Asya ve Kuzey Amerika’da genişletilen kripto para borsasıdır. Blockchain Türkiye Üyesi olan borsanın tercih edilme sebeplerinden en önemlisi, kullanıcılarına güvenli ve hızlı bir deneyim sunmasıdır. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, ALGO, Polkadot, Basic Attention Token, HOLO, ChainLink ve daha farklı pek çok ürünü yatırımcılara sunmaktadır. ICRYPEX, teknolojisi ile saniyede 1500 işlem kapasitesine ulaşırken 10 milisaniyenin altında işlem yapılmaktadır. 7/24 Müşteri Temsilcisi ve Kripto Para Uzman Desteği ile müşteri odaklı, yenilikçi bir kripto para borsasıdır. Günlük kripto para haberlerini ve coin analizlerini ICRYPEX web sitesinde bulunduran borsa, yatırımcılarına e-posta yoluyla da bültenlerini göndermektedir. Güvenlik sistemlerinde 2FA güvenlik sistemini kullanan borsa, müşteri güvenliğini üst düzey tutarak sektörde öne çıkmaktadır.

Editör: Haber Merkezi