İlk 12 maçta 5 kez sahadan 3 puanla ayrılan Bucaspor, 6 defa mağlup olurken sadece 1 kez berabere kaldı. Ya kaybeden ya da kazanan sarı lacivertliler, istikrarsız bir grafik çizerek hedeften uzaklaştı.

Fatih Karagümrük, Ofspor, Kocaeli Birlikspor, Hacettepe ve Kahramanmaraşspor'u dize getiren Bucaspor, bu dönemde Keçiörengücü, Fethiyespor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pendikspor, Amed Sportif ve Konya Anadolu Selçukspor'a boyun eğdi. Bucaspor sadece Sivas Belediyespor'la yenişemedi.

EN İSTİKRARLI İSİM ADİL

Öte yandan sarı lacivertlilerde savunma oyuncusu Adil Demirbağ, takımın en istikrarlı ismi olarak göze çarptı. 18 yaşındaki Adil, bu sezon ligdeki 12 karşılaşmanın yanı sıra kupadaki 2 randevuda da 90'ar dakika sahada kalarak toplamda 1260 dakika ile başı çekti.

Bucaspor'da geçen sezon ilk kez profesyonel deneyim yaşayan Adil, 2016-17 sezonu öncesi yapılan transferlere rağmen yine ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olmayı başardı.

Fırtına'da Adil'den sonra en fazla süre alan isimler 1176 dakika ile sol bek Abdullah Balıkuv ve 1064 dakika ile sağ bek Murat Akyüz oldu.

Editör: Haber Merkezi