Son olarak Manisaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın yardımcılığını üstlenen genç teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Antrenörlük kariyerine Turgutluspor'da başlayan 37 yaşındaki Fatih Uygun; Altınordu, Sakaryaspor, Göztepe, Ankaragücü, Karşıyaka, Kayseri Erciyesspor gibi kulüplerde çalıştı.

Geçen sezon Dardanelspor'un başında teknik sorumlu olarak görev alan Fatih Uygun, Bucaspor'da antrenörlük yaptığı dönemde şampiyonluk ve play off tecrübeleri yaşadığını hatırlatarak, "Geçmişte güzel günler geçirdiğim Bucaspor'da yine aynı başarıları tekrarlamak istiyorum. Ligin 8'inci haftası sona ermesine rağmen bazı futbolcular, son gün transfer edilmeleri nedeniyle henüz hazır değiller. Ancak bunlar benim için bahane olamaz. Yetenekli oyuncularımızla, şu an hazır ve etkili oynayanları harmanlayarak çıkışa geçeceğiz" dedi.

KUPADA RAKİP KAYSERİSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu maçında Bucaspor, yarın deplasmanda Süper Lig temsilcisi  Kayserispor ile mücadele edecek. Kadir Has Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Çağatay Şahan düdük çalacak. Müsabaka A Spor'dan da naklen yayınlanacak. Sarı lacivertli ekipte orta saha Şenol Akın dışında eksik bulunmuyor. Yeni teknik direktör Fatih Uygun, lisans işlemleri yetişmesi halinde kulübedeki yerini alıp ilk sınavını verecek. 

Editör: Haber Merkezi