Sarı lacivertli ekipte geçen hafta oynanan Konya Anadolu Selçukspor maçında sakatlanan Emre Toraman ve Adil Demirbağ'ın ayak parmaklarında çatlak meydana geldiği bildirildi. 

Bucaspor Teknik Direktörü Fatih Uygun, 2 futbolcunun da darbeye bağlı sakatlık yaşadığını belirterek "İkisinin de ayağı alçıya alındı. Adil'in iyileşme süresi 3 haftayı, Emre'nin ise aramıza dönmesi 2 haftayı bulacak" dedi. İki futbolcusunun eksikliğine rağmen mazeret üretmeden yola devam edeceklerini belirten Fatih Uygun, şöyle devam etti: "Şartlar ne olursa olsun Nazilli maçını kayıpsız geçmek zorundayız. Emre ve Adil'in yerlerine görev alacak isimler de formanın hakkını verecektir. 18 günde 5 maça çıktık, takımda yorgunluk söz konusu olabilir. Ancak kayba da tahammülümüz yok."

Fatih Uygun'un Nazilli Belediyespor'a karşı Emre'nin yerine Onur Alkan'a Adil'in yerine de Ömer Kanberoğlu'na şans verebileceği bildirildi.

GEÇİT YOK

Nazilli Belediyespor'u sahalarında yenerek kara bulutları dağıtmak isteyen Bucaspor, rakibine İzmir'de geçit vermiyor. Sarı lacivertliler, evinde oynadığı 8 maçın sadece 1'ini kaybederken, 4 galibiyet, 3 de beraberlik elde etti.

Bucaspor, Nazilli Belediyespor'a en son 1992-1993 sezonunda 1-0'lık skorla boyun eğdi. Bucaspor, Nazilli Belediyespor'a sahasına oynadığı son 6 karşılaşmada da hiç mağlup olmadı.

Editör: Haber Merkezi