Başkan Çetin Kayışlı'nın teknik direktör Suat Kaya ile yaptığı görüşmede seçim kararı aldıklarını ve kendisiyle yola devam edemeyeceklerini söylediği öğrenildi. Kayışlı'nın Kaya'ya, "Bütçeyi rahatlatacak kaynağı bulamadım. Mali sıkıntılarımız devam ediyor. Bu şartlar sonucunda olağanüstü genel kurul kararı alacağız. Sizinle yola devam etmemizin bir anlamı yok. Bu hafta içinde yönetim kurulunu toplayıp Bucaspor'da yeni bir dönem başlatacağız" ifadelerini kullandığı belirtildi. Suat Kaya da Kayışlı ile yaptığı görüşmeyi doğrulayarak, "Artık ben de önüme bakacağım. Bucaspor'un yolu açık olsun" dedi.

Basın Sözcüsü Sait Demir de yeni bir yapılanmaya ihtiyaç duyduklarını söyledi. Herkesin çok yıprandığını dile getiren Sait Demir, "Aramızda çok yorgun ve heyecansız arkadaşlarımız var. Başkanı Çetin Kayışlı bu kulüp için çok emek sarf etti, ellinden gelen tüm çabayı gösterdi. Yönetim kurulu olarak kan değişikliği yapılmalı. Daha güçlü bir Bucaspor için en doğru yolu seçeceğiz" diye konuştu.

Demir, Suat Kaya ile devam etmeme kararı aldıklarını ve hiçbir teknik adamla görüşmediklerini söyledi. Öte yandan Bucaspor yönetiminin alacaklarını ödediği forvet Deniz Pero, kurmaylarla anlaşarak sözleşmesini feshetti. Türkiye'de yaşanan terör olayları nedeniyle Bucaspor'da kalmak istemeyen gurbetçi oyuncu Almanya'da futbol oynayacak.

 

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi