Üst üste gelen Keçiörengücü ve Fethiyespor mağlubiyetleriyle taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı lacivertlilerde yeni transferlerin performansı da teknik heyeti sevindirdi.

Teknik Direktör İlker Seven, çok kritik bir maçı kayıpsız atlattıklarını belirterek geleceğe umutla baktıklarını söyledi. Takımın tam anlamıyla hazır olmadığına vurgu yapan Seven, "Yeni transferler henüz istenen seviyeye gelemedi. Buna rağmen görev verdiklerimiz büyük bir istekle oynadı, ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Sadece maçı değil güvenimizi de kazandık. İlerleyen haftalarda çok daha başarılı olacağız" diye konuştu. 

İstanbul deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Başkan Çetin Kayışlı da kazanılan 3 puanın ardından derin bir oh çekti. Yaşanan maddi zorluklara rağmen transfer yasağını kaldırdıklarını ve iddialı bir ekip kurduklarını belirten Kayışlı, "İlk 2 haftada alınan şok yenilgilerle strese girdik. Ancak Karagümrük galibiyetiyle kendimize geldik. Takım hazır olmamasına rağmen kalitesini gösterdi. Şimdi önümüzde Sivas Belediyespor kupa ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor lig maçları var. Seri galibiyetler alarak çıkışımızı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Öte yandan 88'inci dakikada hakeme küfrettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören Emre Toraman, "Hakeme kesinlikle küfretmedim. Sadece pozisyon gereği itiraz ettim, o da beni attı" diye savunma yaptı. 

ALPAY'DAN ANLAMLI GOL

Bucaspor'da asıl pozisyonu forvet arkası olmasına karşın Teknik Direktör İlker Seven'in santrforda görevlendirdiği Alpay Aldemir, Fatih Karagümrük deplasmanında bitime 3 dakika kala rakip fileleri havalandırıp hem takımını galibiyete taşıdı hem de profesyonel kariyerinin ilk gol sevincini yaşadı. Geçen sezonun devre arasında Buca Futbol Akademisi'nden A takıma alınan 18 yaşındaki oyuncu, Onur Alkan'ın attığı 2 golün de asistini yaparak yıldızlaştı. Maç bitiminde sevinç gözyaşları döken Alpay'ı takım arkadaşları soyunma odasında tek tek tebrik etti. 

Editör: Haber Merkezi