Altyapıdan A takıma 26 futbolcu kazandırdığını belirten Adnan Dolma, "3 sene önce Seyit Mehmet Özkan Akademi'de ne varsa aldı götürdü. Sıfırdan bir yapı kurduk. Şimdi as kadromuzun çoğu gençlerden oluşuyor. Teşekkür edeceklerine beni suçluyorlar" ifadesini kullandı. 

Bucaspor'un Süper Lig'de yer aldığı sezon Asbaşkanlık görevini üstlenen Adnan Dolma, Başkan Kayışlı'nın "Dady'yi sakat sakat transfer ettiler" sözleriyle kendisini suçlamasına da tepki göstererek, "Ben Bucaspor'a mevcut kaleci Ömer, Jebrin ve Kamil Ahmet'i aldım. Dady kampa katıldığında oyuncunun durumu beni rahatsız etti. Hatta 'Sakat futbolcu almışsınız' diyerek Bektur ve Özkan'a yüklendim. Dady'nin gelmesine hep karşı çıktım" ifadesini kullandı. Süper Lig'deyken tüm kararları Seyit Mehmet Özkan'ın aldığını vurgulayan Dolma, "Yapılan transferlerden ve teknik adam seçiminden tamamen Özkan sorumludur. Yabancılara o paraları Seyit Mehmet Özkan vaat etti. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor" dedi.

Mehmet Bektur'un alacaklarını faiziyle tahsil etmesinin de yanlış olduğunu savunan Adnan Dolma bu konuda şunları söyledi:

"Çetin Kayışlı'nın haklı olduğu taraflar da var. Bektur'u faiz konusunda defalarca uyardım. 'Benim işime karışma' diyerek söylediklerimi dinlemedi. Bana da gönül koydu. Ayrıca futbolculara kendi hastanesinde çektirdiği MR'ların faturalarını da kulübe göndermesi son derece yanlıştı. Ben altyapıdan yüzlerce çocuğa bakıyorum. Bir tanesinin giderini kulübe yansıtmadım. Kayışlı, Bektur'un belgeleri kaçırdığını iddia ediyor. Ben Buca'da kimsenin yolsuzluk yapacağına ihtimal dahi vermiyorum. Başkanın Mehmet Bektur'la yüz yüze konuşması gerekiyordu. Basın yoluyla birilerini suçlamak da doğru değil." 

 
Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)
Editör: Haber Merkezi